Kost- & Träningsschema

Kombinera kost och träning. Du väljer själv om du vill ha schema för kosten eller hjälp med kost utan schema. Vi kombinerar ditt träningsmål med kosten för att nå bästa resultat. Under 12 veckor få du ny träningsprogrammering var fjärde vecka. Välj om du vill ha bas eller avancerad.

Bas: Kost och träningsschema för 12 veckor med uppföljning efter 6 veckor. Vi uppdaterar schemat en gång i månaden. Dessutom finns möjlighet till videoanalys på ditt utförande.

Avancerad: Vi startar med ett digitalt uppstartsmöte. Kost och träningsschema för 12 veckor där 5 uppföljningar upplagda efter dina önskemål ingår. Vi uppdaterar schemat en gång i månaden. Dessutom finns möjlighet till videoanalys på ditt utförande

Så kommer du igång

1.
Använd formuläret vid frågor innan köp.
2.
Välj program utifrån dina behov och mål.
3.
Fyll i formuläret i kassan där du beskriver din situation.
4.
Lägg beställningen.
5.
Du får ett frågeformulär skickat till dig där du besvarar frågor och skickar tillbaka.
6.
Du får ett personligt upplägg skickat till dig.

Priser

Transparent prissättning för geniun coaching.

Kost- & Träningsschema - Bas

Träningsschema för 12 veckor med uppföljning efter 6 veckor. Ny programmering varje månad. Dessutom finns möjlighet till videoanalys på ditt utförande. Kostschema för 12 veckor, uppföljning efter 6 veckor med uppdaterat kostschema om så önskas.

2995kr

Kost- & Träningsschema - Avancerad

Vi startar med ett digitalt uppstartsmöte där vi tillsammans går igenom din kost och träning. Det ingår 5 uppföljningar under 12 veckor. Träningsschemat är upplagt i 4 veckors perioder. Detta för att du ska få progression och variation i din träning. Dessutom finns möjlighet till videoanalys på ditt utförande. Vi uppdaterar kostschemat en gång i månaden.

3250kr

Kontakta oss

Vill du fråga något innan du köper? Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi inom 24h.